Терористите от ДАЕШ (Ислямска държава) заплашиха с атаки САЩ, в отговор на решението за

...
Терористите от ДАЕШ (Ислямска държава) заплашиха с атаки САЩ, в отговор на решението за
Коментари Харесай

Терористи от "Ислямска държава" заплашиха САЩ с нападения заради Йерусалим

Терористите от ДАЕШ (Ислямска държава) заплашиха с атаки САЩ, в отговор на решението за признаване на Йерусалим за столица на Израел, оповестява една от обществените медии на групировката, представена от " Ройтерс "

В известия в един от уеб страниците, има предупреждения озаглавени " Очаквайте ни " и " ISIS в Манхатън ". Джихадистите оповестяват, че ще извършат акции и демонстрират изображения на Таймс Скуеър в Ню Йорк, както и фотоси на пояс/колан с гърмеж и детонатор.

" Ще имаме повече интервенции на ваша територия до последния час и ще ви изгорим с пламъците на войната, които вие започнахте в Ирак, Йемен, Либия, Сирия и Афганистан. Само почакайте ", оповестяват те.

" Признаването от вашето куче " Тръмп "  на Йерусалим като столица на Израел ни кара да признаем експлозивите като столица на вашата страна ", допълват те в заканите си.

Силите, които се борят с ислямската страна в Ирак и Сирия, в този момент чакат нова фаза на партизанска война там.

Бойци и хора оповестили се за честност към ДАЕШ, направиха през последните две години десетки офанзиви в Европа, Близкия изток, Африка, Азия и Съединените щати.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР